Lediga tjänster

Personlig assistans dygnet runtAtt arbeta som personlig assistent är ett yrke som ser olika ut beroende på vem du arbetar för och hos LSS Assistans kan det se väldigt annorlunda ut. Vi förväntar  oss kompetens, engagemang och viljan att alltid växa och viljan att bli lite bättre. Din huvudsakliga uppgift är att kompensera för de begränsningar funktionsnedsättningen innebär för den du arbetar hos.

Två assistenter som arbetar hos samma person utför inte arbetet på samma sätt, trots likartade arbetsuppgifter. Vi är medvetna om att var och en hämtar inspiration till utformningen av arbetet utifrån sin egen erfarenhet, givetvis i samverkan med den som har personlig assistans. Ur detta växer det något unikt, LSS Assistans vision. Att alltid bli lite bättre på det vi gör.
För en personlig assistent kan arbetstiderna variera, och kan vara såväl vardag som helg och dag som natt. Genom frågor och lyhördhet tror vi på att du kan du utveckla ett fungerande arbetssätt och hitta lösningar tillsammans med den du arbetar hos.

Lista på lediga jobb som personlig assistent

Vi söker alltid efter kompetenta och engagerade medarbetare. Du kan skicka en spontanansökan till jobb@lssassistans.se eller söka en av nedanstående tjänster.

2021-04-06 – LSS Assistans Aros AB
Turkisktalande stödassistent sökes
Administratörsjobb, Göteborg

●2021-03-31 – LSS Assistans Aros AB
Personlig assistent till en 17-årig pojke i Hisingen
Vårdbiträdes- och personlig assistentsjobb, Göteborg

●2021-03-18 – LSS Assistans Aros AB
Tjänst i Strömstad
Vårdbiträdes- och personlig assistentsjobb, Strömstad

●2021-03-17 – LSS Assistans Aros AB
Personlig assistent sökes till aktivt uppdrag
Vårdbiträdes- och personlig assistentsjobb, Orust

●2021-03-15 – LSS Assistans Aros AB
Personlig assistent till en pojke i Strömstad
Vårdbiträdes- och personlig assistentsjobb, Strömstad