Socialt ansvar

Vi tar vårt sociala ansvar

Personlig assistans innebär att vi gör vårt yttersta i att förbättra våra kunders liv.
Med detta följer ett ansvar, ett ansvar som innebär att vår skyldighet att göra vårt absolut bästa inte begränsas av nationella gränser.

Vår vision är att göra världen till en bättre plats för människor som lever med olika funktionshinder.
Världen blir en bättre plats när vi som individer och företag börjar göra något, och inte väntar eller hoppas på att någon annan tar det ansvaret!  Förändringen börjar här och nu.
Häng med oss på äventyret att göra världen till en bättre plats!

Du som är kund eller anställd i LSS Assistans medverkar direkt i vår vision och vårt internationella uppdrag att göra världen till en bättre plats för barn med funktionshinder.

Ett stort tack till er!

Mete Aslan, marknad- och kvalitetsansvarig besökte vår barnby i Narva-Jõesuu i Estland för att säkerställa att barnen och personalen har precis allt de behöver för att bedriva denna fantastiska verksamhet.
Med hänsyn till barnens personliga integritet har vi valt att inte lägga ut bilder och namn på barnen då tyvärr många har en sorglig historia.

Något som imponerade på oss var hur väl pengarna använts och används i barnbyn, där det allra viktigaste är att se till att barnen känner att de har en familj, har alla hjälpmedel de behöver och känner en samhörighet med resten av barnen och personalen.

Nedan kan du se en video på hur vår barnby ser ut utvändigt.

Nedan finner du några exempel på hur vi försöker göra världen till en bättre plats.

 

 

lss-assistans-gustav-whitefieldLSS Assistans stödjer Gustav Whitefields Stiftelse
Gustav Whitefield som var vår kund, lämnade oss med stor sorg.
Gustavs föräldrar Elisabeth och Joakim grundade stiftelsen Gustav Whitefields Stiftelse i Gustavs minne där stiftelsen stödjer och inspirerar människor till fortsatt utveckling med medfödda eller förvärvade funktionshinder. Vi tror helhjärtat på Gustavs stiftelse, och är stolta över att bli en del av Gustavs minne och det som stiftelsen står för och symboliserar.

Läs mer…